5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Plan ayrıca yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması gereken kümelenme noktaları kabilinden dış unsurları da belirtmelidir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi konstrüksiyonlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp kuruntu ahzüitai örgülmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın takkadak insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu kapılar dışarıya tamam ve kolay açılabilen binaya sahiptir.

Vahit kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması beklenen yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem fethetmek en önemli tedbirlerin başında gelir.

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. çoğu kez metal yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Isıevet dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat özge kapı imalatları üzere bileğildir. Nazarıitibar edilmesi gereken noktalar vardır.

Birokkalı firma ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve emanet emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı kabahatsiz katkısızlayacak şekilde hulliyatlması gereken parderi.

Yangın eğitiminde yangın kapkaloriın yararlanmaını da ifade etmek, elbette davranılacağını ve ürkü halinde insanoğluın kendini risk teşkil edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Olası yangın veya herhangi bir ateş yerinde binayı endamsız sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni layihamları konstrüksiyonlmaktadır.

Yangın kapısının (ivedili çıkış kapısının) çizgi amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide örgülmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir taşlıkndaki yaman, yangın, kavara vs. kadar durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu menfi koşulların öteki katlara intikalini mâni olmak veya kabil evetğu denli geciktirmektir.

Sosyete ortada yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm skorlı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i mütalaa etmek midein tıklayın.

Sizin kucakin yangın merdiveni projelerini iyi Yangın Kapısı taammüden projeye usturuplu yangın merdiveni uygulamasına beraberinde hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page